All for Joomla All for Webmasters

„ИВА – МОНТ“ е застапник за производите на реномираната хрватска компанија MPD tvornica pumpi d.d. – Дарувар, Хрватска на територијата на Р. Македонија.

  • Производен програм:

-          Вичасти пумпи (нафта, масло, гориво)

-          Запчести пумпи (нафта, масло, гориво, лепила, битумен)

-          Крилни пумпи (лесни нафтени деривати, растворувачи)

-          Центрифугални пумпи (вода, киселина, алкалии, лесни нафтени деривати)

-          Пумпи за амонијак (амонијак и други разладни медии)

-          Пумпи за разладна емулзија

-          Филтри (нафта, масло, гориво, вода)

-          Регулациони вентили (нафта, масло, гориво)

-          Регулатори на притисок (редуктори на притисок на вода)

 

MPD 1   MPD 2 MPD 3  MPD 4 

    

 

За подетален преглед на производите на MPD pumpi – Daruvar,посетете ја нивната веб страна http://www.mpd-pumpe.hr/ и пратете ни Барање за понуда за кокретната Ваша потреба на нашиот еmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Адреса

Дирекција:

ул. Божин Николов - Силни бр. 36

1000 Аеродром, Скопје, Македонија

Контакт инфо

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Телефон: +389 (02) 2439 081

Moбилен: +389 (070) 333 243;
                      +389 (075) 239 581