All for Joomla All for Webmasters

„ИВА – МОНТ“ продава и монтира Иноксни изолирани и неизолирани оџаци од Европско производство според AISI 304 од нер’ѓосувачки челик (18/10 CrNi)

  Брза монтажа.

  Двоен дебелоѕиден изолиран инокс со минерална волна од 25mm, висока термичка толеранција (1.2600 С) и топлинска спроводливост фактор 0,11W/mK.

  Внатрешен ѕид со аустентичен нер’ѓосувачки челик AISI 304, се препорачува за запаливи материи со висок степен на сулфур.

  Мазна површина која нер’ѓосува и на која не се лепат саѓи и други материи (хемикалии).

  Лесни за одржување.

  Можност за преместување на оџакот според потребите.

  Различни димензии според потреба од Ø80/130 – Ø300/350

    » Широк спектар на сертифицирани изолирани оџаци за котли на нафта, котли на гас, котли на дрва, камини и котли на пелети.

    » Големи димезнии на оџаци погодни за поголеми капацитети

7 8 9 10 11

Адреса

Дирекција:

ул. Божин Николов - Силни бр. 36

1000 Аеродром, Скопје, Македонија

Контакт инфо

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Телефон: +389 (02) 2439 081

Moбилен: +389 (070) 333 243;
                      +389 (075) 239 581