All for Joomla All for Webmasters

 

Можеме да се пофалиме со проширување на нашата палета на производи и услуги кои ги нудиме, како и со новите пријателства кои ги создадовме.
Новитет во нашата компанија е продажба и монтажа на производи од реномирани производители од Европа.

-    Продажба и монтажа на пумпи и останатите производи од нашите пријатели MPD tvrornica – Daruvar, Hrvatska (повеќе во делот производи)

-    Продажба на пластични ќелии (саќе), чилери, клима комори и слично од реномираната компанија Refill Tech Solution – Italy,  како и монтажа и услуга при одржување на ладилни кули и останато

-    Продажба и монтажа на иноксни изолирани и неизолирани оџаци со врвен квалитет по сите Европски стандарди.

 

 

 

 

 

 

 

Адреса

Дирекција:

ул. Божин Николов - Силни бр. 36

1000 Аеродром, Скопје, Македонија

Контакт инфо

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Телефон: +389 (02) 2439 081

Moбилен: +389 (070) 333 243;
                      +389 (075) 239 581