All for Joomla All for Webmasters
  • Компактен дизајн кој се вклопува секаде.
  • Лесен за одржување.
  • Четири или пет вертикални димни комори, кои го максимизираат пренесувањето на топлина, обезбедувајќи висока ефикасност, и ја намалуваат потрошувачката на гориво.
  • Изолација од минерална волна (3cm)
  • Широк обем на горилници на пелети. Поврзувањето на горилникот е квадратно, 17х17cm. Котелот е тестиран со TSOVEA, Apopplin, Pellas, Ferroli, Condor, PelletTech I Vernonfire горилници.
  • Минимална потреба од чистење. Кога е чистен внимателно, котелот никогаш нема да престане да работи.
  • Голем пепелник со висина од 14cm и капацитет од 30l пепел (добиен од согорување на 300kg квалитетни пелети

 

  • Нов дизајн на котел на пелети со вградена рачка од надворешната страна на котелот со која се овозможува полесно чистење на котелот.

 

  • Пелет горилникот е со керамичка запалка (12000 С температура)
  • Автоматски чистач на пепел (модуларен дизајн) над 45kW котел на пелети

 

 

 

gorilnik1  gorilnik2  gorilnik3 

Адреса

Дирекција:

ул. Божин Николов - Силни бр. 36

1000 Аеродром, Скопје, Македонија

Контакт инфо

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Телефон: +389 (02) 2439 081

Moбилен: +389 (070) 333 243;
                      +389 (075) 239 581